Verloofde Ariana Grande blundert met mop over aanslag Manchester © BELGA

Ariana Grande mag zich dan nog maar net verloofd hebben, echt zorgeloos is deze periode niet. Haar verloofde, Pete Davidson, heeft zich de woede van de nabestaanden van de Manchester-aanslag op de hals gehaald. De aanleiding is een mop die hij hierover maakte in oktober 2017.

Davidson is een komiek die deel uitmaakt van het komische programma Saturday Night Live en staat erom bekend mopjes te maken die nogal gevoelig liggen. Zo grapte hij ook over zijn overleden vader, een brandweerman die omkwam bij de aanslagen op de Twin Towers op 11 september.

Maar het mopje over Ariana wordt niet gesmaakt. The Sunday Mirror ontdekte recent dat hij in oktober 2017 lachte met de aanslagen in Manchester. "Ariana moet wel geweten hebben hoe beroemd ze was, want Britney Spears heeft nog nooit een aanslag gehad tijdens een concert."

De slachtoffers van de aanslag in Manchester zijn woedend. "Walgelijk gewoon. Ik heb nog steeds nachtmerries en ook Ariana kampt met een posttraumatische stressstoornis. What the hell", aldus slachtoffer Jade Clough. Noch Davidson noch Grande hebben al gereageerd op de commotie.