Romance Josh Duhamel en Eiza Gonzalez bloeit op in Mexico


Duhamel en Fergie scheidden afgelopen september.


Josh Duhamel's romance met actrice Eiza Gonzalez lijkt serieuze vormen te hebben aangenomen nadat de twee afgelopen weekend naar Mexico afreisden. Het stel, dat in februari voor het eerst samen werd gezien, werd zoenen gefotografeerd tijdens een boottocht naar de Muyil lagune op het Mexicaanse schiereiland Yucatan.

De Transformers-ster droeg een reddingsvest over wit T-shirt en een bijpassende zwembroek. Verder droeg hij een honkbalpet en een zonnebril, terwijl Eiza, onder meer bekend van de film Baby Driver, alleen een bikini droeg.

Het paar heeft nog geen commentaar gegeven op de ontluikende relatie, maar het is Josh's eerste sinds hij en zijn echtgenote Fergie uit elkaar gingen. Ze zijn wel vastbesloten een vriendschappelijke band te onderhouden om hun vierjarige zoon, Axl Jack een goede opvoeding te geven.

"Ze is een geweldig meisje. Ze is het echt", vertelde Josh vanavond in november Entertainment. "Ze is een geweldig meisje en ik denk nog belangrijker, ze is een geweldige moeder. Ze is ongelooflijk getalenteerd en we hebben een uitstekende relatie."

Fergie zei onlangs zoiets soortgelijks over Josh tijdens een recent interview met dezelfde nieuwsshow, en gaf toe dat hun plannen voor gedeelde voogdij tot nu toe goed zijn verlopen.

"We delen het eerlijk op. We houden van elkaar. We zijn allemaal cool en gewoon een gezin. Ik heb een goede mede-opvoedingspartner, dus we komen er wel uit," zei ze.

Eiza is ook niet vreemd van spraakmakende romances - ze was eerder verbonden aan DJ Calvin Harris in 2016 en zanger Liam Hemsworth in 2013.

Cover Media/Novum Nieuws