Date Scarlett Johansson en Colin Jost gehinderd door clown


Scarlett moest hard lachen om de prank


Actrice Scarlett Johansson en haar vriend Colin Jost zagen hun romantisch verjaardagsdiner onderbroken worden door een clown. Het bleek te gaan om een prank van komiek Michael Che. Colin werd 36 op vrijdag en genoot van een avondje uit met zijn vriendin om dat te vieren.

Opeens dook er een clown op aan de tafel. Die vermaakte het paar door ballonnen op te blazen en in verschillende vormen te draaien.Onder meer een kroon, die Colin op zijn hoofd droeg voor een foto die hij naar Michael stuurde. Colin stond op de foto met een verwarde blik op zijn gezicht, terwijl Scarlett op de achtergrond schaterlachend genoot van Che's grap.

Naast het plaatje schreef hij, "Gvd", Michael antwoordde met een huilende lachende emoji. Later deelde hij een schermafdruk van de uitwisseling van sms-berichten op zijn Instagrampagina, waarin hij volgers uitlegde wat er was gebeurd.

De date vond plaats een dag na Scarlett en Colin werden gezien in de Hamptons, New York, waar Jost eigenaar is van een huis. De acteurs daten al ruim een jaar.

Cover Media/Novum Nieuws