Remake van eerste 'Child's Play' in de maak © BELGA

Er komt een remake van de originele 'Child's Play' uit 1988. De film is nog niet officieel aangekondigd, maar toch zijn er al heel wat details bekend.

Zo zou het verhaal zich volgens verschillende bronnen afspelen in het heden. Een groepje kinderen dat de strijd aangaat met een nieuwe, technologische killer-pop staat centraal. Lars Klevberg, bekend van 'Polaroid' en 'The Wall', zou de regie op zich nemen. Tyler Smith schreef dan weer het script.

Of de angstaanjagende pop ook nu Chucky zal heten, is nog niet bekend. Kans is reëel dat dat niet zo zou zijn aangezien de rechten rond de franchise complex verdeeld zijn. Zo heeft MGM - de studio die achter de remake zit - enkel de rechten op de originele film, terwijl Universal de vervolgen in handen heeft. MGM zal dus een remake van het origineel mogen maken, maar geen vervolgen.

De bezeten pop is nog altijd bijzonder populair. De meest recente film in 'Child's Play'-franchise, 'Cult of Chucky', kwam uit in 2017 en onlangs werd er ook een televisieserie aangekondigd.