Win een krantenabonnement voor een jaar met The Post! © Niko Tavernise - Twentieth Century Fox Film Corporation and Storyteller Distribution Co., LLC

De Oscargenomineerde film The Post van Steven Spielberg maakt zijn intrede in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Ter gelegenheid van die release geven wij een digitaal jaarabonnement op De Morgen weg.


The Post vertelt het waargebeurde verhaal van de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de uitgever van een grote Amerikaanse krant en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen.The Post is een film van Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. De film wist twee Oscarnominaties in de wacht te slepen: voor beste film en beste actrice in een hoofdrol.

Ter gelegenheid van de release van The Post in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV geven wij een digitaal jaarabonnement weg op De Morgen. Dat wil zeggen dat je elke dag het laatste nieuws en diepgravende analyses kan lezen op je pc, tablet of smartphone. In het weekend krijg je bovendien de papieren versie van de weekendkrant met al zijn bijlages in de bus.

Waag nu je kans!


 
Hoe een film huren uit onze catalogus? Ontdek het hier!