Nicolas Cage wordt derde Spider-Man in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' © BELGA

In de animatiefilm 'Spider-Man: Into the Spider-Verse', die eind dit jaar uitkomt in de zalen, zullen niet één maar drie Spider-Mans het mooie weer maken. Nicolas Cage zal de stem van Spider-Man Noir inspreken, bevestigt filmsite slashfilm.com.

Naast de superhelden Peter Parker en Miles Morales mengt zich dus een derde speler in de debatten. Spider-Man Noir is naar verluidt een Spider-Man uit de jaren 30 en een alternatieve versie van de "standaard" Spider-Man. Het personage vindt zijn oorsprong in het Marvel Noir-universum.

De cast bestaat verder uit de Amerikaanse rapper en acteur Shameik Moore, die de rol van Miles Morales alias Spider-Man vertolkt, acteur en comedian Jake Johnson (bekend van zijn rol van Nick Miller in de tv-serie 'New Girl') als Peter Parker alias Spider-Man nummer twee en Hailee Steinfeld (bekend van haar rollen in 'The Edge of Seventeen', 'Pitch Perfect 2' en 'Pitch Perfect 3') als Gwen Stacy alias Spider-Gwen.

De release van de superheldenfilm, van de hand van 'LEGO Movie'-regisseurs Phil Lord en Christopher Miller, staat bij ons gepland op 19 december 2018.