Bekijk Bigfoot Junior nu in de Movies & Series Pass op Proximus TV! © nWave

De zomervakantie is de ideale tijd om samen met de kids een leuke familiefilm te bekijken. Op ons lijstje staat “Bigfoot Junior” alvast hoog aangeschreven. Hij is nu te vinden in de Movies & Series Pass op Proximus TV!


De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Een film van Ben Stassen & Jérémie Degruson, met de stemmen van Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Kobe Verdonck en Govert Deploige

Bigfoot Junior is sinds 30 juni beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Bekijk de Vlaamse trailer hier:‘Bigfoot Junior’ is een leuke film om samen met je kinderen te bekijken, en nu beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus TV! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ontdek hier meer over de tv-optie Movies & Series Pass!

Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.