Tom Hardy and Charlotte Riley verwachten baby


Het koppel heeft al een zoon samen


Tom Hardy en Charlotte Riley verwachten waarschijnlijk hun tweede kind. De zwangerschapsgeruchten zijn ontstaan na de première van Charlotte's nieuwe film Swimming with Men. De 36-jarige actrice droeg een loszittende witte jurk die haar figuur verborgen hield.

Het stel leerde elkaar kennen bij het filmen in 2009 en is in 2014 in het geheim getrouwd. Ze hebben nog niet gereageerd op de beweringen, die het eerst werden gemeld door The Mail on Sunday. De sterren hebben samen al één kind, maar toen ze destijds zwanger was, meldden ze dat pas aan het eind van de zwangerschap. Hun zoon werd eind oktober 2015 geboren, maar ze hebben nog nooit de naam of het geslacht bevestigd.

De 40-jarige acteur van Dark Knight Rises heeft ook een zoon van 10 jaar uit zijn relatie met assistent-regisseur Rachael Speed. Eerder was hij van 1999 tot 2004 getrouwd met producer Sarah Ward. Hardy houdt zijn privéleven graag privé, maar begin 2015 gaf hij in een zeldzaam openhartig interview met het tijdschrift GQ toe dat het vaderschap hem in positieve zin heeft veranderd.

"Er is zo'n gelukzalig gevoel van anders zijn dat ik me niet kan herinneren hoe het was om geen kinderen te hebben," vertelde hij. "Eerst dacht ik veel aan mezelf, maar dat werd onherroepelijk onderbroken toen ik ontdekte dat ik vader zou worden. Ik was gezond en had al veel s**t achter me, maar ik had geen anker. Een kind is een anker. En het wordt zwaar. Wordt je zoon zoals jij? Of de angst om zoals je vader te worden. En dan de angst om niet je vader te worden. Al deze gesprekken die voorheen leuk waren om over na te denken, zijn nu direct met elkaar verbonden... Je kunt een zoon niet niet-hebben."

Cover Media/Novum Nieuws