Jada Pinkett Smith worstelde met seksverslaving


Smith pakte haar problemen aan door haar gedrag aan te passen en haar impulsen te beheersen.


Actrice Jada Pinkett Smith heeft bekend ooit een een moeilijke strijd met seksverslaving te hebben gevoerd. Will Smith's echtgenote vertelde over de verschillende gevechten die ze door de jaren heen met verschillende verslavingen geconfronteerd in een nieuwe aflevering van haar Facebook horloge serie Red Table Talk.

De ster was openhartig over de heroïneverslaving van haar moeder, Adrienne Banfield-Jones, gedurende de 20 jaar dat Jada door haar werd opgevoed.

"Toen ik jonger was, denk ik zeker dat ik een of andere vorm van seksverslaving had, ja, dat alles kon worden gerepareerd door seks. Jada (46) gaf ook toe op een bepaald moment in haar leven verslaafd te raken aan overmatig sporten, en te kampen had met een drankverslaving, die dreigde uit de hand te lopen.

"Ik weet nog dat ik in mijn eentje het dieptepunt bereikte toen ik in huis was en ik die twee flessen wijn leegdronk en aan de derde fles begon. En ik was als, 'Stop nu. Eenderde fles wijn? Ik zou een probleem kunnen hebben.'' Smith pakte de problemen aan door haar gedrag aan te passen en haar impulsen te leren beheersen. "Dus ik ging Cold Turkey. Ik ben een binger, en ik moet altijd naar mezelf kijken en ik kan gewoon geobsedeerd raken door dingen. Het is niet wat je doet, maar hoe je ermee omgaat. Waarom je het doet. Het is het gedrag dat eraan vastzit, want als je veel seks wilt hebben, is dat geweldig, maar waarom heb je al die seks? Daar moet je naar kijken.," voegde ze eraan toe.

Cover Media/Novum Nieuws