Rapster Cardi B bevallen van dochtertje © BELGA

De Amerikaanse rapster Cardi B is bevallen van een dochter. Het is het eerste kind van Belcalis Almanzar (haar echte naam) en haar man, rapper Offset. Het kindje heet Kulture Kiari Cephus.

De 25-jarige artieste is gisteren bevallen van haar eerste kindje. Cardi B maakte in april tijdens Saturday Night Live bekend dat ze zwanger was, nadat er al langer geruchten waren over een zwangerschap. Voor haar 26-jarige man is het al zijn vierde kind. Uit eerdere relaties kreeg hij al twee zoons en een dochter.

Het stel trouwde in juni in het geheim. Het was een spontane gebeurtenis, zo vertelde de artieste later. "Het was een ochtend in september, we werden wakker en besloten te trouwen. We vonden een huwelijksambtenaar en het gebeurde. Alleen wij tweetjes. En mijn neef was erbij. Ik zei: 'Ja, ik wil', zonder dat ik een jurk, make-up en ring droeg."

De 25-jarige Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis met haar nummer "Bodak Yellow". Ze is de eerste vrouwelijke rapper in negentien jaar die de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten haalde. Haar laatste single, "I Like It", staat sinds deze week bovenaan in de Billboard Hot 100. Offset is bekend van het hiphoptrio Migos.