De Britse "Batman"-acteur Gary Oldman en Amerikaanse "Sin City"-actrice Jessica Alba gaan aan elkaars zijde spelen in Martin Owens' nieuwe thriller "Killers Anonymous". Dat schrijft Variety.

De film gaat over een wereld vol moordenaars die, net als bij 'Anonieme Alcoholisten', regelmatig ook bijeenkomsten bijwonen.

Anders acteurs in de film zijn Tommy Flanagan ("Sons of Anarchy", "Gladiator"), Sam Hazeldine ("Mechanic: Resurrection"), Rhyon Nicole Brown ("Empire"), MyAnna Buring ("Twilight", "Ripper Street"), Tim McInnerny ("Game of Thrones"), Michael Socha ("Svengali", "This Is England"), Elizabeth Morris ("Let's Be Evil"), Elliot James Langridge ("Northern Soul") en Isabelle Allen ("Les Misérables").

Oldmans' oude productiepartner Doug Urbanski zal samen met Jonathan Willis en Phil McKenzie "Killers Anonymous" produceren. "We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheid om met acteurs met het vermogen van zowel Gary als Jessica te werken", aldus producent Matt Williams tegen Deadline.

"In Killers Anonymous hebben we iets gecreëerd dat het potentieel heeft om een cultklassieker te worden, Martin is echt een uitzonderlijk talent en met het toch al briljante ensemble zijn Gary en Jessica de perfecte tonic voor dit opwindende project. En we hadden letterlijk niemand anders kunnen vinden die beter samen passen voor de rollen die ze spelen."

De thriller is het eerste project van Oldman sinds hij in maart de Oscar voor beste acteur won voor "Darkest Hour", terwijl Alba na de geboorte van haar derde kind opnieuw aan het werk gaat. Alba is momenteel ook betrokken bij "L.A.'s Finest", de spin-off tv-serie van "Bad Boys".