Eminem verknalt "legendarische" selfie © BELGA

Toen Eminem afgelopen weekend het podium deelde met Ed Sheeran en 50 Cent, wilde hij dat moment vereeuwigen met een selfie. Alleen staat de Amerikaanse rapper zelf niet echt duidelijk op de foto.


Na zijn optreden in het Engelse Twickenham Stadium nam rapper Eminem nog snel even een selfie met popster Ed Sheeran en hiphopper 50 Cent. Hij had net enkele nummers met de twee gebracht en het was hét moment om enkele van de bekendste muzikanten van vandaag samen op de foto te krijgen.

Niet onbescheiden postte Slim Shady de foto nadien op zijn Twitter-account, met het bijschrift: "bedankt Ed Sheeran en 50 Cent om je bij mijn collectie van legendarische selfies te voegen". Legendarisch zijn de selfies van Eminem ondertussen inderdaad, al is dat niet in de meest positieve zin.

Er staan namelijk wel regelmatig slecht gekadreerde selfies op de socialemediaprofielen van de rapper. Vaak staat Eminem zelf maar half op de foto. Sommigen noemen het een eigen stijl van fotograferen, anderen beweren dat de rapper niet meer helemaal mee is met zijn tijd.