Exclusief: daarom is Drac toe aan vakantie in Hotel Transsylvanië 3! © Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Hotel Transsylvanië 3 surft vanaf 18 juli door de Belgische bioscoopzalen, en Drac is duidelijk toe aan een beetje vakantie! In deze kortfilm kun je zien hoe dat zoal komt… Exclusief te bekijken bij Proximus!

Puppy!

Puppy! is een leuke Hotel Transsylvanië-kortfilm van regisseur Genndy Tartakovsky, die ook de teugels in handen had bij de productie van de drie Hotel Transsylvanië-films. Hotel Transsylvanië davert op zijn grondvesten als Dennis een puppy krijgt. Een puppy in monsterformaat, weliswaar … Je kunt deze kortfilm hier exclusief bekijken!Vakantie voor een select publiek: monsters

Kan er best nog een dosis Hotel Transsylvanië bij voor jou? Dat komt dan goed uit, want wij hebben heel wat in de aanbieding.

Hotel Transsylvanie 3 draait vanaf 18 juli in de Belgische bioscopen, en zal ongeveer vier maanden later beschikbaar zijn in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zet je schrap voor een monsterlijk leuke reis! Drac is immers dringend toe aan vakantie, en de hele familie scheept in voor een cruise. Tijd om te ontspannen dus en te genieten van alle leuke activiteiten aan boord. Maar natuurlijk gaat er iets mis …

 
Wedstrijd: win een monsterlijk leuk weekend met de kinderen

Heb jij zelf ook wel zin in een reisje met Dracula en zijn familie? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en maak kans op twee ‘Hotel Transsylvanië’-overnachtingen met ontbijt voor vier personen. De wedstrijd vind je hier!


Hotel Transsylvanië bij Proximus TV!

Vanaf 18 juli draait ‘Hotel Transsylvanië 3’ in de Belgische bioscopen, en ongeveer vier maanden later vind je hem in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De eerste twee films nog niet gezien, of wil je ze nog eens bekijken om alvast in de sfeer te komen? Huur Hotel Transsylvanië 1 en Hotel Transsylvanië 2 in onze catalogus, nu voor een zacht prijsje!
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?