Comédienne Leslie Jones heeft het gehad met het bedrijf van Jessica Alba


Leslie Jones (Saturday Night Live) ging op Twitter los over de leveringsproblemen van The Honest Company.


Leslie Jones is op Twitter volledig los gegaan op The Honest Company. Dat deed ze door eigenaar Jessica Alba rechtstreeks aan te spreken op de wanprestaties van het bedrijf. "Ok Honest jullie zijn een goede klant verloren. Jessica Alba spreek je bedrijf eens aan! Ik ben al drie jaar trouwe klant, maar de laatste drie bestellingen waren een nachtmerrie.

Alba reageerde direct en verontschuldigde zich en verzekerde dat het issue direct zou worden opgelost.

Het is niet de eerste keer dat The Honest Company steken laat vallen. In 2017 betaalde het bedrijf. 1,5 miljoen dollar (aan een groep klanten die zich misleid voelen door de onderneming.

Het bedrijf beweerde dat het in een aantal wasproducten bepaalde chemicaliën had vervangen door een milder bestanddeel, maar het alternatief bleek na onderzoek niet te verschillen van de chemische stof, die uitslag kan veroorzaken.Alba kwam op het idee voor het bedrijf na de geboorte van haar dochter Honor in 2008. Ze had toen moeite om in haar ogen geschikte verzorgingsproducten te vinden. De actrice zocht jarenlang naar compagnons en lanceerde The Honest Company in 2011.

Cover Media/Novum Nieuws