Win een reischeque ter waarde van € 500 en bezoek het land van Pieter Konijn © Sony Pictures

De ondeugende Pieter Konijn maakt zijn intrede in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Ter gelegenheid van die release geven wij een reischeque ter waarde van € 500 weg waarmee je zelf een bezoekje kan brengen aan het land van Pieter Konijn!


Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef (Domhnall Gleeson) om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea (Rose Byrne). Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.De Vlaamse stemmen van deze leuke live-action/computeranimatiefilm werden ingesproken door Bill Barberis (Mr. Verhoef), Inge Paulussen (Bea), Sven De Ridder (Pieter) en Evelien Bosmans, Ini Massez en Leen Dendievel als de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart.

Ter gelegenheid van de release van Pieter Konijn in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV geven wij een reischeque ter waarde van € 500 weg! Daarmee kan je bijvoorbeeld een citytrip maken naar Londen of het prachtige Lake District van Engeland bezoeken, twee belangrijke locaties van de film!

Waag nu je kans!


 

Hoe een film huren uit onze catalogus? Ontdek het hier!