David Spade steunt ex Heather Locklear


De actrice, die de laatste tijd veel problemen heeft met verslaving en meerdere arrestaties, kan altijd rekenen op haar ex-vriend Spade, met wie ze een relatie had in 2006.


Actrice Heather Locklear, die de laatste tijd erg vaak negatief in het nieuws verschijnt, kan altijd steun vinden bij haar ex, komiek David Spade. Dat geeft hij zelf toe in een interview met Andy Cohen, en onthult daarbij ook dat hij wel vaker contact zoekt met zijn ex-vriendin als het slecht gaat. Locklear, die recent vaak onder vuur ligt door haar arrestaties en problemen met alcohol, had een relatie met Spade in 2006. De acteur, bekend van Grown Ups en Joe Dirt, verscheen in het radioprogramma Radio Andy, waar hij werd gevraagd of hij nog contact zou hebben met zijn ex, na haar arrestatie en overdosis eind juni.

"Ik bedoel, ik hou van haar," vertelt Spade. "Het was aardig van haar om met me uit te gaan. Ik sta voor altijd in het krijt bij haar want ze was zo aardig, zo leuk. En ze ging op dates met me zonder zich ergens zorgen om te maken, ook al weet ik zeker dat ze kritiek heeft gekregen erom."

Over de aanhoudende problemen van zijn ex zegt Spade: "Ze heeft het gewoon zwaar nu... ik heb ook mijn slechte momenten gehad, iedereen heeft die wel eens."

Locklear heeft laten weten dat ze behandeling aangaat op de lange termijn, om zo haar alcoholverslaving onder controle te krijgen.

Cover Media/Novum Nieuws