Jonathan Rhys Meyers 'back on track' na incident in vliegtuig


De ster wil nuchter blijven en een voorbeeld zijn voor zijn zoon.


Acteur Jonathan Rhys Meyers is weer volledig met zichzelf en zijn vrouw in het reine nadat de twee vorige maand tijdens een vlucht elkaar in de haren vlogen. Dat gebeurde nadat Jonathan een drankje nam in het toestel. Dat viel in slechte aarde bij zijn vrouw Mara. Na de woordenwisseling liep Jonathan naar het toilet om stiekem aan zijn e-sigaret te lurken. Toen het toestel in Los Angeles aankwam stond de politie al op Jonathan te wachten. Hij werd opgepakt en meegenomen maar werd korte tijd later alweer vrijgelaten.De acteur worstelde in het verleden met een alcoholverslaving en werd meerdere keren in een afkickkliniek opgenomen. In een interview met Larry King ging Jonathan in op het incident.

"Mijn vrouw en ik reisden al sinds 3 uur 's ochtends van Peru terug naar Los Angeles," herinnert de 40-jarige The Tudors ster zich. "We hadden onze baby (een jaar oude zoon Wolf), die op dat moment tandjes aan het krijgen was en er was gedoe over onze plaatsen in het toestel

"Dus we stapten uiteindelijk op de vlucht en mijn vrouw ging slapen en ik besloot heel dom een drankje te bestellen. Toen mijn vrouw ontdekte dat ik een drankje had besteld, werd ze heel erg boos op me omdat ik niet moest drinken. Het past me niet en ik was al lang nuchter."

De acteur bood in de uitzending nogmaals zijn excuses aan voor zijn gedrag.

Cover Media/Novum Nieuws