Johnny Depp vermijdt ex op Comic-Con


Acteur Johnny Depp verscheen in zijn Fantastic Beasts-kostuum, maar vermeed net op tijd zijn ex op de wereldberoemde Amerikaanse conventie.


Acteur Johnny Depp wist maar net zijn ex-vrouw Amber Heard te ontlopen op Comic-Con afgelopen zaterdag.

Tijdens de persconferentie voor Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald, liep de acteur het podium op, van top tot teen verkleed als zijn personage Gellert Grindelwald. Platinumblond haar en een lange, zwarte trenchcoat zorgden ervoor dat het publiek hem onder luid applaus verwelkomde.

Maar ook al genoten fans met volle teugen van zijn komst, zijn ex-vrouw Heard zou slechts 20 minuten later verschijnen tijdens de persconferentie voor haar nieuwe film Aquaman. Waarschijnlijk was zij minder blij geweest hem te zien, omdat de twee een lange, bittere vechtscheiding hadden in 2016. De actrice beschuldigde Depp hierbij van fysieke en verbale mishandeling, en had zelfs een straatverbod voor hem.

De acteur werd door de rechtbank opgedragen om zijn ex $7 miljoen te betalen, die Heard daarna volledig doneerde aan het Children's Hospital Los Angeles en de American Civil Liberties Union.

Heard leek echter niks te hebben gemerkt van de aanwezigheid van haar ex, en vertelde vrolijk over haar ervaring tijdens het filmen van Aquaman: "Mijn vrienden maken grapjes dat ik altijd nat en koud ben in alle films waarin ik speel. Hier ben ik, een volwassen vrouw, en dan moet ik elke ochtend natgespoten worden tijdens productie,". Ze speelt in de film met Jason Momoa en Nicole Kidman.

Cover Media/Novum Nieuws