Nieuwe Tarantino-film krijgt steun van zus Sharon Tate


Het controversiële onderwerp van de film, die deels zal gaan over de moord op Sharon Tate door de Manson Family, zorgde voor weerstand bij de familie van Tate.


De plannen voor Quentin Tarantino's nieuwe project 'Once Upon a Time in Hollywood' werden niet goed ontvangen door de zus van actrice Sharon Tate, Debra.

De film speelt zich af in het hippie-Hollywood van 1969, met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol. Daarbij zouden de bekende moorden door de Manson Family, onder leiding van Charles Manson, een rol spelen. Diezelfde groep pleegde de moord op Sharon Tate, toen getrouwd met regisseur Roman Polanski en hoogzwanger. Actrice Margot Robbie zou de rol van Sharon op zich nemen.

Nu vertelt Debra aan TMZ dat ze heeft gepraat met Tarantino, en dat ze haar volledige steun geeft aan het project. "De film is niet wat mensen zouden verwachten als ze de naam van Tarantino en Manson in één zin horen," legt ze uit. Ook heeft Tarantino de releasedatum veranderd, zodat deze niet meer samenvalt met het jubileum van Sharons dood.

Tarantino en Tate komen nog een keer samen, zodat Tate het script kan doorlezen. Maar volgens de filmmaker zelf zal de film niet gaan over de Manson-moorden. Volgens hem zullen ze wel in de film voorkomen, maar gaat het verhaal om de vergane westernheld die gespeeld wordt door DiCaprio, en zijn voormalige stuntman gespeeld door Pitt.

Cover Media/Novum Nieuws