Mila Kunis: 'Ik kan alleen mezelf verwijten voor split met Macaulay Culkin'
Mila Kunis heeft zichzelf verweten dat haar romance met toenmalig vriendje Macaulay Culkin mis is gegaan. Ze bekende dat ze "iets verschrikkelijks" heeft gedaan. Het stel ging acht jaar met elkaar totdat ze in 2010 uit elkaar gingen.

Dat zegt ze in Dax Shepard's podcast genaamd Armchair Expert. "Ik heb het verkloot, ik was een stommeling tussen mijn 20e en 30e. Ik ben de eerste om het toe te geven. Het kostte me veel tijd om het te erkennen en ook veel tijd om mezelf als mens weer op orde te krijgen"

Mila wilde niet zeggen waarom destijds alles mis ging, maar zei tegen Dax: "Het is zo lang geleden, alsof ik het gevoel heb dat er genoeg tijd is verstreken. Ik denk dat er genoeg wederzijdse vrienden zijn geweest... iedereen was zo vriendelijk om iedereen te vergeven voor wat er is misgegaan."

Net als Kunis is Culkin verder gegaan met zijn leven. Hij datet al bijna een jaar met actrice Brenda Song.

De Home Alone ster werd voor het eerst gekoppeld aan The Suite Life of Zack & Cody actrice toen ze eind 2017 gezellig werden gezien in Knott's Berry Farm pretpark in Californië, en ze zijn sindsdien gefotografeerd met handen in Parijs, Frankrijk en op een aantal andere plaatsen.

Cover Media/Novum Nieuws