Harry Styles helpt fan uit de kast te komen © BELGA

Het laatste concert van Harry Styles was er eentje om niet snel te vergeten, zowel voor Harry als voor één van zijn fans. De zanger hielp een meisje uit de kast te komen tegenover haar familie.


Het concert in San Jose, Californië, was al het tiende optreden voor die-hard fan Grace. Tijdens de show toonde ze een bord waarop stond "Ik ga vanavond aan mijn ouders vertellen dat ik gay ben en dat allemaal dankzij jou". Nadien tweette ze ook nog dat ze hoopte dat de zanger haar boodschap zou zien.

Ze had geluk, want Styles merkte haar bord op. Op beelden is te zien hoe de Britse zanger het meisje vragen stelt. Grace vertelt haar idool dat haar moeder, Tina, zo'n 6,5 kilometer verder in een hotelkamer verblijft. Daarna maant Styles het publiek aan tot stilte, zodat hij zich kan richten tot Tina. "Tina, ze is gay!", schreeuwt hij, waarop de massa uitzinnig reageert.

Later postte Grace nog een foto van haar moeder, met de woorden: "Ik heb mijn moeder de filmpjes van vanavond getoond. Ze is overgelukkig en zegt dat ik kan zijn wie ik wil zijn."