Ariana Grande en verloofde laten sociale media even links liggen © BELGA

Het verloofde celebritykoppel Ariana Grande en Pete Davidson plannen een pauze in hun activiteiten op sociale media. Het tweetal doet dat naar aanleiding van een discussie die twee hebben gevoerd met enkele fans op Instagram.

De polemiek begon bij een foto van Grande over haar overleden opa. Toen Davidson reageerde met de woorden "wat een schatje", haalden enkele fans uit naar hem. Ze dachten dat hij doelde op zijn verloofde, iets wat ze ongepast vonden gezien de boodschap achter de foto. Davidson maakte nadien duidelijk dat de opmerking bedoeld was voor haar opa en reageerde vervolgens dat hij het belachelijk vond dat mensen zulke dingen maar aannamen.

Net daarom heeft hij zijn hele Instagram leeggehaald. Op zijn Instagram Story zegt hij letterlijk dat het internet een slechte plek is en dat hij er geen goed gevoel aan overhoudt. Grande volgt in mindere mate haar verloofde en zegt op Twitter dat ze van plan is voorlopig meer gebruik van Snapchat te gaan maken en minder van Twitter en Instagram.