Wilmer Valderrama geshockeerd door mogelijke overdosis Demi Lovato


Demi Lovato en Wilmer Valderrama waren zes jaar samen en maakten twee jaar geleden een einde aan hun relatie.


Wilmer Valderrama is behoorlijk geschrokken van de berichten over zijn ex-vriendin Demi Lovato. Dinsdag werd duidelijk dat de zangeres met spoed is opgenomen in het ziekenhuis, vermoedelijk vanwege een overdosis heroïne.

De 25-jarige Lovato werd dinsdag, nadat ze de afgelopen zes jaar van de alcohol en de drugs af kon blijven, naar het ziekenhuis in Los Angeles overgebracht, waar ze inmiddels in stabiele toestand verkeert.

Valderrama reageerde net als vele andere beroemdheden geshockeerd op het nieuws. “Hij wist dat ze het moeilijk had, maar had dit niet verwacht”, vertelt een bron die Demi en Wilmer goed kent aan People. “Hij maakte zoveel ups en downs van haar mee en was haar steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Het moet heel pijnlijk voor Wilmer zijn om Demi nu zo te zien lijden.”

De 38-jarige Wilmer was zes jaar samen met Demi Lovato, totdat ze in juni 2016 uit elkaar gingen. “Demi hoopte dat ze in de toekomst toch weer bij elkaar zouden komen. Valderrama is de liefde van haar leven”, stelt de anonieme bron. In de YouTube documentaire Simply Complicated vertelt Demi over haar relatie met Wilmer: “Ik heb nooit meer van iemand gehouden als van Wilmer. Ik houd nog steeds van hem”, vertelde de zangeres in de vorig jaar verschenen documentaire.

Een woordvoerder van de familie Lovato heeft laten weten dat ze bij kennis is en dat haar familie en vrienden bij haar zijn in het ziekenhuis. De familie wil duidelijk maken dat sommige dingen die in de media zijn verschenen onjuist zijn. Ze hopen dat ze de komende tijd met rust gelaten worden in deze moeilijke tijd.

Cover Media/Novum Nieuws