Henry Cavill leert wijze levenslessen van een tachtigjarige


Cavill heeft veel aan de quotes, die hem vooral helpen op dagen dat hij zich niet positief voelt.


Acteur Henry Cavill gebruikt wijze levenslessen van een tachtigjarige om zo met beide benen op de grond te blijven en om dingen in perspectief te plaatsen.

De Justice League-ster onthult dat hij een notitieblokje bij zich draagt met 50 verschillende quotes die bijdragen aan een prettig en gelukkig leven. Cavill neemt de quotes vrijwel dagelijks tot zich en dat levert hem een fijn gevoel op.

“Een goede vriend stuurde me dit een hele tijd geleden op en sindsdien lees ik het iedere dag. Of het nu een goede dag is of een slechte dag, maar vooral op slechte dagen helpt het me echt om weer positief te worden en om bepaalde zaken in perspectief te plaatsen.”

Het gaat om quotes als ‘Zing in de douche’, ‘Wees nauwkeurig in je keuze voor vrienden, want dat bepaalt 90 procent van al je geluk of tegenslagen’ of ‘Laat nooit een kans liggen om aan iemand te vertellen dat je van hem of haar houdt’.

“Het is voor mij belangrijk om soms even anders tegen bepaalde dingen aan te kijken”, vertelde Henry in Good Morning America. “Dan helpt het om het leven vanuit de ogen van een tachtigjarige te bekijken.”

Hoewel Henry niet weet of de levenslessen ook daadwerkelijk van een tachtigjarige komen of gewoon van zijn vriend die de quotes heeft bedacht, gelooft hij echt dat het van een ‘wijze oude ziel’ komen.

Cover Media/Novum Nieuws