Zoe Saldana ontslagen bij Burger King omdat ze daklozen gratis eten gaf


Steeds als ze was ontslagen werd ze weer teruggevraagd vanwege personeelstekort


Actrice Zoe Saldana heeft ooit op staande voet ontslag gekregen bij Burger King. De baas kwam er achter dat ze gratis maaltijden aan de armen uitdeelde.

"Mijn eerste baan was bij Burger King, ik vond het leuk om in de drive-through te werken", vertelt de actrice uit The Guardians of the Galaxy aan Us Weekly. "Ik werd elke vrijdag ontslagen en daarna elke zaterdag opnieuw ingehuurd omdat ze weinig personeel hadden. Ik had vaak te doen met daklozen, dus gaf ze altijd eten terwijl ik wist dat ik gepakt zou worden."

Zoe heeft een zwak voor alle soorten fastfood en de actrice uit New Jersey houdt vast aan haar roots in de Oostkust als het gaat om haar lievelingsgerecht, een New York City pizza Zoe erkent dat haar Italiaanse echtgenoot, Marco Perego-Saldana, het niet eens is met haar voorliefde voor pizza. “hij is ontzet omdat ik nog steeds geloof dat New York pizza de beste pizza ter wereld is."

Zoe houdt ook van Chinees eten. "Mijn favoriet is dim sum, ik zal het overal en altijd eten."

Het is niet alleen maar fastfood wat Zoe eet. Ze zegt ook macrobiotisch te eten en haar maaltijden compleet te maken met supplementen. Ook heeft ze vaak vitaminepillen in haar handtas. "Ik heb ze bij me omdat ik altijd vergeet ze 's ochtends te nemen", lacht ze. "En mijn creditcard omdat ik altijd aan het winkelen ben.

Cover Media/Novum Nieuws