Jonathan Rhys Meyers heeft geen behoefte aan drank


De acteur zegt dat luchthavens moeilijk voor hem zijn omdat daar overal alcohol te krijgen is.


Jonathan Rhys Meyers vindt niet dat hij moeite heeft om de drank te laten staan. Hij zegt niet te verlangen naar sterke drank. De acteur uit Mission: Impossible III heeft een flink deel van zijn leven doorgebracht in ontwenningsklinieken.

Begin juli kwam Jonathan in het nieuws toen hij ruziede met zijn vrouw Mara Lane. Het stel kreeg mot tijdens een vlucht naar naar Los Angeles omdat Jonathan een drankje wilde bestellen.

De Ier heeft zich na het incident verontschuldigd voor zijn gedrag en heeft sindsdien niet meer gedronken. Hij betreurt het incident ten zeerste. "Ik heb mezelf in de steek gelaten door terug te vallen", vertelde hij aan Mail on Sunday. "Niemand anders is de schuldige."

Jonathan beweert echter dat hij geen alcoholist is, Volgens eigen zeggen heeft hij gewoon een gedragsprobleem zodra er drank in het spel is.

"Ik zou bekend staan ??als iemand die terugvalt in problematisch alcoholgebruik, niet in alcoholisme", legde hij uit. "Ik heb geen last van alcoholisme. Ik heb last van een allergie voor alcohol elke keer als ik het drink. Maar als ik stop, denk ik er nooit meer aan, Dat betekent niet dat het probleem minder is, het betekent alleen maar dat ik er anders tegenaan kijk.”

Jonathan zei ook nog dat als hij drinkt, dat dan de gevolgen zo verwoestend zijn dat het een probleem wordt.

De acteur heeft herhaaldelijk pogingen ondernomen om van zijn drankprobleem af te komen, maar wanneer hij op reis is, vindt hij het moeilijk om dat vol te houden. Jonathan werd eerder gearresteerd op luchthavens in Dublin in 2007 en in Parijs in 2011, omdat hij dronken was en voor problemen zorgde.

"Luchthavens zijn moeilijk voor mij, omdat ze je daar drie uur laten zitten, je niet kunt roken en je omringd bent door alcohol", vertelde hij. Hij wil dat echter niet aanvoeren als een excuus.

De acteur is nu vastbesloten om nuchter te blijven in het belang van de jonge zoon van het stel, Wolf, en hij bedankte onlangs zijn vrouw omdat ze hem blijft steunen in zijn gevecht tegen de drank. "Mijn vrouw is ongelooflijk", vertelde hij aan People.com. "Ik ben zeer gelukkig dat ik haar heb."

Cover Media/Novum Nieuws