Chrissy Teigen heeft kritiek op Thomas Markle vanwege uitspraken in roddelpers


Thomas Markle heeft veel kritiek op de Britse royals. Hij denkt dat ze hem bewust bij Meghan weghouden.


Chrissy Teigen heeft forse kritiek geuit op de vader van Meghan, hertogin van Sussex, omdat hij de nieuwe Britse royal met zijn laatste roddelopmerkingen 'in verlegenheid heeft gebracht'.

Thomas Markle was zondag voorpaginanieuws nadat hij de voormalige Suits-actrice en haar nieuwe schoonouders publiekelijk aan de schandpaal had genageld omdat ze alle contact met hem hadden verbroken na het drama rond zijn afwezigheid van de koninklijke bruiloft in Windsor.

De 74-jarige trok zich aanvankelijk terug om Meghan naar het altaar te brengen nadat hij onder vuur kwam te liggen voor het maken van een reeks paparazzifoto's. Toen hij van gedachten was veranderd en toch naar het huwelijk wilde komen,, moest hij opnieuw afzeggen omdat hij een hartoperatie moest ondergaan.

Thomas heeft sindsdien in de roddelpers herhaaldelijk kritiek geuit op zijn eigen dochter en de familie van haar man Prins Harry. afgelopen weekend klaagde hij bij The Mail on Sunday over het feit dat hij Meghan niet rechtstreeks kon bereiken. "Het doet me echt pijn dat ze me helemaal heeft afgestoten", mopperde hij tegen de krant. 'Vroeger had ik een telefoonnummer en een sms-nummer, maar nadat ik een paar kritische woorden had gezegd over het veranderen van Meghan door de koninklijke familie, hebben ze dat nummer veranderd.'

Hij beweerde ook dat Harry's overleden moeder, Diana, de hele gang van zaken zou hebben verafschuwd, Ook is Thomas bang dat hij mogelijk zijn toekomstige kleinkinderen niet mag zien.

"Wat jammer is, is dat Meghan en Harry ergens in het volgende jaar een baby krijgen en ik opa wordt," zei hij daarover. "En als we elkaar niet spreken, zal ik mijn kleinkind niet zien, hoe tragisch is dat om een ??kind van zijn grootvader te beroven omdat ik een paar dingen zei die kritisch zijn voor de koninklijke familie?"

"Ik heb haar de hertogin gemaakt die ze vandaag is, alles wat Meghan is, heb ik van haar gemaakt", verklaarde hij. “En heb ik er erkenning voor gekregen? Ze spreekt niet eens tegen me.”

Ondanks alles zegt Thomas nog steeds van zijn dochter te houden.

De koninklijke familie hult zich in stilzwijgen over de tirades van Thomas, maar zijn aanhoudende publieke aanval heeft veel losgemaakt op sociale media. Ook Chrissey Teigen, die getrouwd is met zanger John Legend, gaf op Twitter haar mening. Ze schreef geschokt te zijn. "Laat je dochter blij zijn, alsjeblieft. Dit is beschamend."

Cover Media/Novum Nieuws