Mila Kunis viel voor Ashton Kutcher tijdens casual friends-with-benefits romance


Het stelletje bleek uiteindelijk op dezelfde manier bij elkaar te komen als de personages die ze speelden in hun films.


Mila Kunis realiseerde zich dat ze verliefd was op haar voormalige vriend Ashton Kutcher toen hij stopte met hun friends-with-benefits regeling en begon te daten met een andere vrouw. De acteur was gescheiden van Demi Moore en single toen zijn voormalige That 70 Show collega hem voor het eerst begon te zien als meer dan alleen een vriend.

Het was dankzij de films waarin ze speelden dat hun casual romance een wending nam.

"Ik deed de film Friends With Benefits en hij deed een film die daar erg op leek, No Strings Attached," zo zei Mila tegen komiek Marc Maron's WTF podcast. "Het inspireerde ons om het zelf ook te proberen. 'Laten we een stel worden. Laten we plezier hebben. We zijn allebei single. We vertrouwen elkaar allebei. Alles is geweldig."

"Geen van ons beide wilde spanning. OK, geweldig. We zijn drie maanden samen geweest. En net als in onze films kreeg een van ons ook gevoelens".

En toen realiseerde ze zich dat Ashton er niet helemaal klaar voor was om een relatie te hebben: "Ik had het gevoel dat ik letterlijk van de ene op de andere dag in mijn buik werd geslagen."

Toen besloot Kunis hem te vertellen dat ze van hem hield. En de volgende dag vroeg Kutcher haar om bij hem in te trekken.

Het paar trouwde uiteindelijk in juli, 2015 en Mila is nu een gelukkig getrouwde moeder van twee, terwijl Ashton nog steeds contact heeft met zijn voormalige stiefdochters, Demi Moore's kinderen Rumer, Tallulah, en Scout Willis.

"Hij hield van die kinderen," vertelde de actrice aan Maron.

Cover Media/Novum Nieuws