Robert Pattinson and Suki Waterhouse zoenen na filmuitje


Zij werden eerst arm-in-arm gekiekt en later hartstochtelijke kussend gezien toen zij de bar verlieten


Robert Pattinson heeft naar verluidt een romance met model/actrice Suki Waterhouse. Dat gebeurde na het delen van een kus tijdens een filmuitje in Londen. De twee Britten werden gezien bij een vertoning van nieuwe filmmusical Mamma Mia! in een bioscoop in Notting Hill afgelopen weekend. Daarna gingen ze naar celebrity hotspot SoHo House gaan om een paar drankjes te drinken.

Zij werden eerst arm-in-arm gekiekt en later hartstochtelijke kussend gezien toen zij de bar verlieten, zo blijkt uit foto's verkregen door E! Nieuws. "Zij waren erg close en knuffelden en kusten vele malen," zei een ooggetuige. "Robert was zeer aanhankelijk aan haar en had zijn arm rond haar de hele manier en Suki beantwoordde door zijn hand vast te houden en het te kussen." Volgens de bron probeerde de ster uit de filmserie Twilight op een gegeven moment zelfs met Suki te dansen.

Het paar heeft nog geen commentaar op de relatiegeruchten, maar het lijkt te zijn Pattinson's eerste serieuze romance te zijn sinds zijn breuk met zangeres FKA Twigs vorig jaar, nadat ze drie jaar samen waren.

In februari (18) werd hij ook kort gelinked aan muzikant Mabel, de dochter van zangeres Neneh Cherry en Cameron McVey, terwijl hij eerder ook met Kristen Stewart optrok.

Suki ontkende was zij meer dan alleen vrienden was met filmmaker Darren Aronofsky eerder dit jaar zijn split van Jennifer Lawrence.

Cover Media/Novum Nieuws