Win een cd van Ghost Rockers! © Studio 100 TV

Urenlang zang- en dansplezier met de favoriete hits van de Ghost Rockers! Zie jij dat helemaal zitten? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op de allernieuwste Ghost Rockers-cd!

Ben jij fan van de supercoole Studio 100-serie Ghost Rockers? En zing en dans jij graag mee op hun favoriete muziek? Dan wil jij vast deze cd in huis hebben! Beantwoord de onderstaande wedstrijdvragen en wie weet, vind jij binnenkort een exemplaar in jouw brievenbus!

 


De allernieuwste cd van Ghost Rockers staat garant voor urenlang zang- en dansplezier. Op deze cd vind je 15 straffe hits en 5 karaokenummers. Wist je trouwens dat de nummers op de cd zijn uitgekozen door fans van de serie?

Tracklist: 1. Ghost Rockers 2. De Beat 3. Help mij 4. Spoorloos 5. Jij ben m'n aardbei 6. Billy 7. Leven en dood 8. Kom als de nacht valt 9. Vallen en weer opstaan 10. Volg je gevoel 11. Belle 12. Graffiti 13. 18 voor altijd 14. Voor altijd? 15. Alles is stil
 
Wij geven drie Ghost Rockers-cd’s weg!

Wil je meer kans maken om te winnen? Dan hebben wij een geheimpje voor jou. Breng hier eens een bezoekje en waag ook je kans op de Studio 100 TV-website zelf.


Studio 100 TV maakt deel uit van het basisaanbod van Proximus TV en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 9 en in Brussel op kanaal 58.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!