Win een feestje bij jou thuis met een bezoek van Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel! © Studio 100

Fan van Kabouter Plop en zijn vrienden, en zin in een feestje? Dan zit je hier aan het juiste adres! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een feestje bij jou thuis, met een persoonlijk bezoek van Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel!

Er is altijd wel wat te beleven in het kabouterbos van Plop, Klus, Kwebbel en Lui. Maar soms laten de vrienden de melkherberg even voor wat ze is en trekken ze de wijde wereld in. Voor een bezoekje aan één van hun kleine fans, bijvoorbeeld!

Heb jij zin in een feestje bij jou thuis, met een persoonlijk bezoek van Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel? Beantwoord de onderstaande vragen en maak kans op deze geweldige prijs!

Opgelet, deze wedstrijd is voorbehouden aan klanten van Proximus!

 


Wat kun je precies winnen?
 
1. Een feestje met Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel

Een feestje bij jou thuis, met een persoonlijk bezoek van Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel. Een dolgekke namiddag dus! En om het nog leuker te maken, mag de winnaar vijftien vriendjes uitnodigen!

Het bezoekje van Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel duurt ongeveer anderhalf uur, en de kabouter brengt koekjes en drankjes mee. Feest! Wanneer dat feestje precies gepland is? Even afspreken met Kabouter Klus of Kabouter Kwebbel, dan kijken zij wanneer het in hun agenda past!
 
2. Vier tickets voor Plopsaland De Panne

Grijp je naast de hoofdprijs? Niet getreurd, want misschien ben jij een van de vijf gelukkigen die vier tickets voor Plopsaland De Panne in de wacht slepen. Ook een feest!
 
3. Vijfendertig andere winnaars krijgen van ons een leuke gadget van Kabouter Plop thuisgestuurd. Een troostprijs, maar toch ook heel fijn!
 
Heel veel succes met de wedstrijd!
 
Wist je dat je alle figuurtjes van Studio 100 TV zich helemaal thuisvoelen bij Proximus TV? De zender maakt deel uit van het basisaanbod van Proximus TV en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 9 en in Brussel op kanaal 58.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!