Charlie Sheen kan alimentatie niet meer betalen


De acteur stelt dat hij verbannen is uit Hollywood en daarom geen geld meer heeft om zijn exen af te betalen.


Charlie Sheen is naar de rechtbank gestapt, omdat hij naar eigen zeggen niet meer de kinderalimentatie aan zijn ex-vrouwen kan betalen. In zijn verzoek om de alimentatie te verminderen, stelt hij dat niet meer welkom is in Hollywood, na zijn ruzie met regisseur Chuck Lorre en zijn AIDS-diagnose. Volgens de acteur staat hij op een zwarte lijst, en willen de meesten niet meer met hem werken.

Die verbanning heeft ook gevolgen voor zijn fortuin, dat langzaam in rook is opgegaan en nu heeft Sheen moeite met zijn exen, Denise Richards en Brooke Mueller, afbetalen.

"Het is onmogelijk om stabiel werk te vinden, en ik ben niet meer welkom in grote delen van de entertainment industrie," schrijft hij in zijn verzoek aan de rechtbank. Volgens zijn documentatie, gepubliceerd door The Blast, betaalt hij op dit moment $20.000 per maand aan zijn ex Denise, met wie hij dochters Sam en Lola heeft, en $55.000 per maand aan Mueller en zijn tweelingzoontjes Bob en Max.

Sheen was van 2002 tot 2006 getrouwd met Richards, en van 2008 tot 2011 met Mueller. Met beide vrouwen had hij een vechtscheiding, die breed werd uitgemeten in de media.

Volgende maand wordt er een zitting gesteld.

Cover Media/Novum Nieuws