Demi Lovato mag uit het ziekenhuis


De zangeres, die werd opgenomen voor een overdosis van op dit moment nog onbekende middelen, wordt waarschijnlijk deze week ontslagen uit het ziekenhuis.


Demi Lovato wordt deze week nog ontslagen uit het ziekenhuis. De zangeres werd eerder deze zomer met spoed opgenomen voor een overdosis. Lovato, die al eerder worstelde met verslaving aan drank en drugs, wordt nu aangeraden om terug te gaan naar een afkickkliniek, en om in therapie te gaan. Volgens bronnen is Lovato weer stabiel, nadat ze is opgenomen voor een vermoedelijke overdosis heroïne in haar systeem.

Geliefden van de zangeres hebben aangegeven dat als zij zich niet laat opnemen in een afkickkliniek, dat zij haar dan niet meer willen spreken.

Een anonieme bron geeft aan dat Demi dood zou kunnen gaan als ze niet afkickt. De zangeres was voor haar opname 6 jaar nuchter. In 2010 werd ze ook opgenomen nadat ze instortte tijdens een Zuid-Amerikaanse tour met de Jonas Brothers.

Haar ex-vriend Wilmer Valderrama, bekend van That 70s Show, is haar regelmatig komen opzoeken in het ziekenhuis, en ook collega DJ Khaled is ervan overtuigd dat het goed gaat komen met de zangeres.

Eerder deze week kwam naar buiten dat Lovato erg ziek is door complicaties die te maken hebben met haar overdosis, zoals misselijkheid en een hoge koorts. Wanneer ze precies uit het ziekenhuis komt, is niet zeker.

Cover Media/Novum Nieuws