‘Missions’, nu in de Movies & Series Pass! © Empreinte Digitale

Liefhebber van sciencefiction? De veelgeprezen Franse serie ‘Missions’ is vanaf nu te bekijken met de Movies & Series Pass van Proximus TV.


Zin in een intrigerende, spannende sciencefictionserie? ‘Missions’ is een serie van Franse makelij, goed geschreven, met een mysterie dat doorheen de afleveringen verweven zit.

Het begin: een onheilspellende proloog uit 1967. Een ruimtecapsule verliest de controle over de besturing en verdwijnt op weg naar Mars. Dan, een sprong in de tijd. Een geplande Europese ruimtemissie met een ambitieus doel: de eerste bemande missie naar de rode planeet. Aan boord van de shuttle: de elite van de Europese wetenschappers. En Jeanne Renoir (Hélène Viviès), een jonge psychologe die over de geestelijke gezondheid in het schip moet waken.

De bemanning is intussen tien maanden onderweg en nadert zijn bestemming. Maar net voor de landing lopen de dingen anders dan gepland. De financier van de expeditie, William Meyer (Mathias Mlekuz), weet te melden dat een ander schip even voordien al op Mars geland is maar problemen heeft. Na de landing moeten ze dus op zoek naar het verloren schip. Maar wat ze uiteindelijk vinden, is vreemder dan vreemd.

‘Missions’ is een serie van Henri Lacombe, Henri Debeurme en Ami Cohen, die hiermee een goed geschreven en spannend verhaal afleveren. Mooi gefilmd, een goed tempo, en een sterke cast. Vooral de acteerprestaties van Hélène Viviès en Arben Bajraktaraj zijn het vermelden waard.

De serie wordt zeer goed onthaald en viel zelfs in de prijzen op Series Mania. Een tweede seizoen zou nu in de maak zijn.
 
Het eerste seizoen van ‘Missions’ omvat tien afleveringen en is nu te bekijken met de Movies & Series Pass van Proximus TV. Met een klein half uur per aflevering, ideaal om te bingewatchen deze zomer!

 
Meer info over het Entertainment-aanbod van Proximus TV? Klik hier!
Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.