Boss Baby: Back in Business, nu op Netflix! © Dreamworks - Netflix

Baby’s in maatpak, best schattig! Voor fans van de Boss Baby-film is er nu een spin-off serie op Netflix. Eentje om samen met de kinderen te bekijken!


Goed nieuws voor de fans van Dreamworks’ Boss Baby-film. Naast een geplande sequel op de film kun je nu op Netflix kijken naar een animatieserie die is gebaseerd op de populaire film. De serie gaat verder waar de film eindigde, en komt ook uit de stal van Dreamworks.

In de serie neemt Kleine Baas zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het bedrijfsleven te leren. Zijn werk is uiteraard nooit gedaan, en hij doet wat hij kan om het bijna onmogelijke te bereiken: de work-life balance van een baby in het bedrijfsleven.

Waar de baby’s in de film bezorgd waren om aan de kant gedrukt te worden door de toenemende populariteit van puppy’s, lijkt nu het gevaar te schuilen in … kittens.Het eerste seizoen van Boss Baby: Back in Business omvat dertien afleveringen van een klein half uur. Ideaal om tussendoor samen met de kinderen te bekijken dus!

Nu op Netflix!
 
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!