Tyson Beckford ontkent homo-zijn


Het model viel Kim Kardashian aan op haar gebruik van plastische chirurgie, waarna de reality-tv ster Beckford aanviel en suggereerde dat hij homo is.


Model Tyson Beckford ontkent dat hij homo is, nadat Kim Kardashian hem daarvan had beschuldigd. Die aantijging kwam nadat Beckford reageerde op een Instagram-foto van Kardashian, waarin hij suggereerde dat ze plastische chirurgie had ondergaan.

"Ze is niet echt, de dokter heeft haar rechterheup verpest," plaatste hij onder de foto, samen met een kotsende emoji.

Kim reageerde venijnig terug: "Meid, we weten allemaal waarom jij het niet mooi vindt", waarmee ze de suggestie deed dat Beckford haar beledigde door zijn geaardheid.

Daarop reageerde Beckford dat hij tegen plastische chirurgie is in het algemeen. "Mijn mening over vrouwen die plastische chirurgie hebben gedaan is hetzelfde, het is niet voor mij! Ik vind het persoonlijk niet mooi! Klaar, einde verhaal!"

Fans van beide sterren bekritiseerden Kim om het gebruiken van iemands geaardheid als belediging, en zeiden dat haar opmerking homofobisch was.

Beckford reageerde daarnaast ook persoonlijk op de suggestie van Kardashian dat hij homo was, door foto's van zijn training online te zetten. "Ik train 5-6 dagen per week, gewichten, vechtsport en geweren, en ik bescherm hen die zichzelf niet kunnen beschermen!" schreef het model op zijn Instagram. "Ik steun LHBTQ-rechten, ook al ben ik zelf niet homo. Het is gewoon menselijk."

Cover Media/Novum Nieuws