Patrick Dempsey viert trouwdag


Drie jaar nadat de twee uit elkaar leken te gaan, zijn Patrick Dempsey en zijn vrouw weer helemaal gelukkig in hun huwelijk.


Patrick Dempsey en zijn vrouw vierden hun negentiende trouwdag door terug te keren naar de plek waar ze hun geloften aflegden.

De voormalige ster van hitserie Grey's Anatomy trouwde met actrice Jillian Fink in 1999, tijdens een ceremonie in Maine. Nu, 19 jaar later, plaatsten ze ene foto op sociale media waarin ze zijn teruggekeerd naar precies dezelfde plek.

Drie jaar geleden leek het er nog op dat het stel afstevende op een scheiding, en Jillian leverde zelfs scheidingspapieren in bij de rechtbank. Maar, uiteindelijk kwam het stel - dat samen drie kinderen heeft - toch weer bij elkaar.

"Ons huwelijk was niet iets wat ik los wilde laten," vertelde Patrick aan People magazine. "Ik had niet het gevoel dat we alles hadden gedaan wat we konden. En we wilden beiden dat het gewoon goed zou komen. Dat is waar het begon... Jill en ik besloten dat het tijd was om aan onze problemen te werken. We wilden ook een goed voorbeeld zijn voor onze kinderen, zodat ze leren: je kan verschillende meningen hebben, en toch met elkaar overweg kunnen."

Cover Media/Novum Nieuws