Zomerstop? Niet bij FOX! Serieverslinders kunnen de hele zomer hun hart ophalen aan nieuwe afleveringen én weekendmarathons.


Hete zomerdagen, een mens moet er ’s avonds even van bekomen. Even een serietje bekijken dus, voor het slapengaan. Fans van series zijn deze zomer bij FOX aan het juiste adres.

De zender gelooft niet in zomerstops en schotelt je de hele zomer niet alleen gloednieuwe afleveringen maar ook weekendmarathons voor. Elke zaterdag en zondag kun je dus in één klap een heel seizoen bingen!FOX Weekendmarathons

ChanceDe zomer is het ideale moment om je serie-bucketlist in bingemodus af te werken. FOX helpt je graag met weekendmarathons, elk weekend één seizoen van je favoriete series.

Zo kun je tijdens de weekends van 11 en 18 augustus zaterdag- en zondagavond vanaf 21 uur kijken naar het eerste en tweede seizoen van Chance, een thrillerserie met Hugh Laurie.

Laurie speelt een forensisch neuropsychiater die tegen zijn wil wordt meegezogen in de gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten. Gebaseerd op Kem Nunn’s thriller. 

OutcastDe twee daaropvolgende weekends, van 25 augustus en 1 september, kun je kijken naar de twee eerste seizoenen van Outcast.

Patrick Fugit speelt daarin de rol van Kyle Barnes, een jonge man die sinds zijn jeugd geteisterd wordt door demonen. Hij gaat op zoek naar antwoorden over waarom dit hem en zijn omgeving blijft overkomen, tot hij een geheim ontdekt die het einde van de wereld kan betekenen. Van de hand van Robert Kirkman, maker van The Walking Dead.
 
FOX is bij Proximus TV te bekijken met de Entertainment Channels, op kanaal 192.