Een buitenkansje voor royaltyliefhebbers: op de zoekertjessite Autotrader is vandaag een "vorstelijke Audi" te vinden, want de Britse prins Harry verkoopt er zijn Audi RS6. Ook vrouwlief Meghan heeft al in de bewuste auto gezeten: zij werd destijds in de Audi naar de trouwreceptie van Pippa Middleton gereden.

De royal verkoopt deze wagen waarmee hij een jaar heeft gereden. Het gaat om een Audi RS6 4.0 Avant. De prins heeft duidelijk goede smaak, want de wagen is bijzonder volledig uitgerust met een panoramisch zonnedak, privacy zijruiten, stoelverwarming voor- en achteraan. Naast dergelijke luxe is er een sportuitlaat die het karakter van de snelle motor nog beter tot zijn recht laat komen.

Het is natuurlijk het Verenigd Koninkrijk, dus het gaat uiteraard om een rechts gestuurd exemplaar. Harry heeft zijn wagen goed onderhouden: het exemplaar verkeert naar verluidt in uitstekende staat. Dat verklaart meteen het forse prijskaartje van 71.900 Britse pond of 80.725 euro.

De wagen werd onder andere gebruikt om Meghan naar de trouwreceptie van Pippa Middleton te voeren. Het is voorlopig nog niet duidelijk door welk model deze Audi zal worden vervangen. Eerder werd Meghan vlak na de trouw gespot in een volledig elektrisch aangedreven Jaguar.