Khloe Kardashian had 'zwangerschapslippen'


Kardashian verscheen in de première van het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians met verdacht volle lippen, waarna ze zichzelf verdedigde op sociale media.


Tijdens de première van het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians, leken de lippen van Khloe Kardashian verdacht vol.

Kardashian kwam een paar uur voordat de première op televisie verscheen naar voren met een uitleg op haar sociale media. Ze wilde daarmee haar volgers waarschuwen voor haar veranderde uiterlijk.

"Openbare aankondiging - ik was zwanger tijdens dit hele seizoen van KUWTK. Er zijn vrouwen die 'zwangerschapslippen' krijgen. Ik was daar een van. Dus mijn lippen zien er gek en heel groot uit. Ik weet het, en ik haatte het zelf ook!"

De reality-tv ster verwelkomde haar dochter True afgelopen april, en heeft daarna meerdere keren gesproken over de kritiek die zij heeft ontvangen na haar zwangerschap. Zo werd ze op sociale media bijvoorbeeld aangevallen omdat ze een evenement had bezocht met haar zussen, maar zonder haar baby. Ook moest ze zichzelf verdedigen nadat ze een tweede kans gaf aan haar vriend en de vader van haar dochter, basketballer Tristan Thompson, nadat foto's en video's waren verschenen waarin Thompson vreemd ging

Cover Media/Novum Nieuws