"City of Lies", de film over de moord van rapper Notorious B.I.G. met Johnny Depp en Forest Whitaker, komt toch niet uit op 7 september. De film is uit het release-schema voor de herfst getrokken.

De prent moest uitkomen op de 46e verjaardag van de rapper, die zijn leven verloor in een drive-by-schietpartij in Los Angeles in 1997. Depp's nieuwe film, geregisseerd door Brad Furman, beschrijft het onderzoek naar zijn moord. In de film vertolkt Depp detective Russell Poole, die aan het hoofd stond van het onderzoek naar de dood van de rapper.

Het is niet bekend waarom de film is ingetrokken, maar het nieuws komt minder dan een maand nadat een locatiemanager de filmster aanklaagde van mishandeling. De acteur zou op de filmset van "City of Lies" medewerker Gregg Brooks enkele keren in de ribben hebben gestompt als gevolg van een ruzie.

De 55-jarige Hollywoodster deed te lang over het filmen op een bepaalde plek en als locatiescout moest Brooks hem tot de orde roepen. Bodyguards moesten tussenbeide komen. Brooks liet achteraf weten dat hij alcohol had geroken in Depps adem.

De locatiescout werd naar eigen zeggen drie dagen na het incident ontslagen op de set omdat hij niet wou afzien van zijn recht om Johnny Depp aan te klagen. De regisseur van de film, Brad Furman, nuanceert de feiten en zegt dat Depp normaal gezien de crew steeds goed behandelt.