Troian Bellisario and Patrick J. Adams verwachten eerste kind
Trojan Bellisario en Patrick J. Adams verwachten hun eerste kind samen. De voormalige Pretty Little Liars actrice is volgens meerdere bronnen zwanger van de voormalige Suits-ster. Ze heeft zich de afgelopen tijd zoveel mogelijk weggehouden uit de media en verborg haar baby-bump.

De acteurs zijn samen sinds 2014 en trouwden in 2016. Onlangs zei Patrick tegen Entertainment Tonight dat het stel er klaar voor is om een gezin te stichten: "We praten er de hele tijd over, natuurlijk, en wanneer de tijd rijp is, zal de tijd rijp zijn," zei hij.

Het echtpaar werd voor het laatst samen gezien in het openbaar op de bruiloft van Patrick's Suits co-ster Meghan Markle met prins Harry in Windsor Castle in Engeland in mei.

Het is waarschijnlijk dat het stel in september op de rode loper opduikt, omdat hun film Clara onlangs werd geselecteerd voor première op het Toronto International Film Festival in Canada. In de film spelen ze tegenover elkaar als een obsessieve astronoom en een nieuwsgierige kunstenaar die een onwaarschijnlijke band krijgen die hen leidt naar een astronomische ontdekking.

Troian schreef op Instagram: "Ik ben zo opgewonden dat ik het afgelopen voorjaar @halfadams heb mogen spelen en het grote geluk heb gehad om samen met de getalenteerde regisseur @akashsherman @clarathefilm te werken. We zijn er zo trots op dat de film is geselecteerd voor een wereldpremière op het Toronto International Film Festival in 2018!

Cover Media/Novum Nieuws