Diane Kruger and Norman Reedus kopen eerste huis samen


Ze hebben nog geen commentaar gegeven op de geruchten over een zwangerschap


Diane Kruger en Norman Reedus hebben samen hun eerste huis in New York City gekocht terwijl er geruchten rondzingen dat de actrice zwanger is. De Inglourious Basterds-ster en The Walking Dead star Norman zijn de nieuwe eigenaren geworden van een 19e eeuws herenhuis in Manhattan's West Village buurt, die ze verwierven voor 11,75 miljoen dollar, meldt The Wall Street Journal.

Het halfvrijstaande pand van vier verdiepingen zou vijf slaapkamers, vier badkamers, acht open haarden en een dakterras hebben. Maar beiden zouden ook hun huidige woningen in New York in bezit houden.

Reedus woont sinds 2013 in een tweekamer penthouse in Soho, terwijl Kruger vorig jaar verhuisde naar een luxe 4,2 miljoen dolar kostend huis in het chique Tribeca. Ze probeerde eerder dit even om het pand te verkopen voor 4,7 miljoen dollar, en liet daarna de prijs dalen tot 4,4 miljoen. Toen dat ook niet lukte ging de woning uit de verkoop.

De sterren, die samenspeelden in de film Sky 2015, gingen begin 2017 in de openbaarheid met hun romance, maar maakten hun debuut samen op de rode loper bij de Gouden Globes 2018.

Ze hebben nog geen commentaar gegeven op de geruchten over een zwangerschap, die afgelopen mei naar boven kwamen toen Diane een zwart-wit foto van zichzelf deelde op Instagram naast een voetafdruk emoji.

Ze gaf geen verdere uitleg voor haar mysterieuze posting, maar fans hadden al gezien dat de Duitse model/actrice bij Cannes Film Festival zich opeens gekleed ineen oversized jurk vertoonde. Mocht het stel een kind krijgen, dan is het kind Diane's eerste en Norman's tweede. Hij deelt de 18-jarige zoon Mingus met zijn ex-vriendin, supermodel Helena Christensen.

Cover Media/Novum Nieuws