'Fanney Kahn', de Bollywood-remake van de Belgische film 'Iedereen Beroemd' speelt ook bij ons in de zalen van Kinepolis. De Vlaamse regisseur Dominique Deruddere was niet betrokken bij het project.

Kinepolis programmeert wel vaker films voor specifieke doelgroepen zoals Russische, Poolse of Turkse Belgen. Het is dus niet vreemd dat 'Fanney Khan' ook bij ons in de zalen verschijnt.

De film brengt in grote lijnen hetzelfde verhaal als de Vlaamse versie. Een 17-jarige zangeres wil popster worden maar oogst weinig succes in soundmixwedstrijden. Wanneer haar vader ontslagen wordt, raakt hij geobsedeerd door de carrière van zijn dochter en verzint hij een ingrijpend plan om zijn dochter beroemd te maken. Toch focust de remake eerder op de zangeres die wordt ontvoerd dan op het drama van het mollige meisje dat het probeert te maken in de muziek.

De rol van de vader ging in de remake naar Anil Kapoor, een van de grootste sterren van de Indiase filmwereld. Voor de rol van zijn dochter kozen de makers voor een onbekend talent. De ontvoerde zangeres wordt gespeeld door de superster en voormalig Miss World Aishwarya Rai.

'Iedereen Beroemd' van regisseur Dominique Deruddere kwam uit in 2000 en was genomineerd voor een Oscar. Deruddere was niet betrokken bij de remake.