Mark Hamill wil Trump vervangen door Carrie Fisher


De Star Wars-acteur zou graag zien dat de ster van Donald Trump op de Walk of Fame in Hollywood wordt vervangen door een eerbetoon aan zijn overleden collega Carrie Fisher.


Mark Hamill heeft de gemeenteraad van West Hollywood gevraagd om zo snel mogelijk een ster te plaatsen op de Walk of Fame voor zijn overleden vriendin Carrie Fisher. Daarmee wil hij de verwoeste ster van Donald Trump vervangen op de trekpleister. De gemeenteraad heeft bevestigd dat ze de organisatie hebben gevraagd om de ster van Donald Trump te verwijderen, nadat die al twee keer is beschadigd. De organisatie zegt zelf nog niet van plan te zijn om dat ook daadwerkelijk te doen.

Toen Hamill dit hoorde sprak hij zich uit op Twitter over zijn perfecte oplossing: "Waarom vervangen jullie het niet met een ster voor iemand die het echt verdient? Zoals @carrieffisher."

Fisher kreeg toen ze nog leefde geen plekje op de Walk of Fame en de regels stellen dat na het overlijden van een ster er 5 jaar wordt gewacht voordat ze worden bijgezet op de Walk of Fame.

Cover Media/Novum Nieuws