De acteurs Brie Larson, Michael B. Jordan en Jamie Foxx zijn binnenkort samen te zien in de nieuwe film "Just Mercy". De opnames starten in september. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet bekend. Dat schreef Variety gisteren.

De film is gebaseerd op het boek "Just Mercy: A Story of Justice and Redemption". Het verhaal is waargebeurd en gaat over Bryan Stevenson (gespeeld door Jordan), een getalenteerde jonge advocaat die vecht voor gelijke rechten in het rechtssysteem.

Wie Larson en Foxx zullen spelen, is nog niet bekend. Eerder was Larson te zien in "Kong: Skull Island". Met haar rol in "Room" won ze in 2016 een Oscar. Jordan maakte onder meer indruk in "Black Panther" en Foxx in "Django Unchained".

Het is de derde keer dat Larson samenwerk met regisseur Destin Cretton, na haar doorbraak in "Short Term 12" en daarna "The Glass Castle". Het duo slaat nu een derde maal de handen in elkaar. Cretton schreef het scenario samen met Andrew Lanham ("The Glass Castle") en de opnames gaan volgende maand van start.