Dames arriveren op buitenlandse erven in Boer zkt Vrouw, maar voor één boer is er slecht nieuws © vtm

De boeren zijn na enkele bewogen weken weer uitgewaaierd over de wereld. Tijdens de dates in België werden zaadjes van liefde gepland, en nu maar hopen dat alles gaat bloeien. De aflevering van maandag volgt elf vrouwen vanaf de start van hun trip, tot hun eerste dag in Noorwegen, Canada, Australië en Duitsland. Elf vrouwen inderdaad, want de dames van Manu vertrekken pas volgende week… en eentje haakte af.


Het is Jitse die het slechte nieuws kreeg van Dina Tersago. Siska, één van zijn drie favorieten, kreeg na de groepsdate met Jitse gevoelens voor iemand en wil dan ook fair zijn naar de zorgboer toe. Jitse is wat teleurgesteld, zeker omdat hij al twijfelde tussen Siska en een andere dame. Hij besluit zijn andere favoriete alsnog te vragen of ze toch geen zin heeft om naar Noorwegen te komen. Wie belt hij? En geeft zij Jitse nog een kans?

An Lemmens is onderweg naar Australië met twee gebackpackte dames, Romina en Stephanie. Laura is er niet bij, zij zat tot nu in Indonesië en reist rechtstreeks door naar Sydney. Van daaruit vertrekt het viertal samen naar Narrabri, waar Jan hen zenuwachtig opwacht. "Met één vrouw is het al niet eenvoudig, en nu gaan er hier drie kiekens in mijn kot zitten", lacht hij. "Hebben jullie al goesting om terug te draaien, of zien jullie het hier nog zitten?", vraagt ie als ze door de droge outback rijden.

"Nu ze onderweg zijn komen de zenuwen eraan", zegt Bjorn. Hij doet dan ook alles om een goede eerste indruk te maken, en ontvangt de dames met zijn homemade honingwijn en een zelfgemaakte Canadese schotel. Evelyn is al half gewonnen: "Alleen al daarvoor zou ik hier komen wonen (lacht)".

Severien, Joëlle en Jits roadtrippen samen met de wagen naar Duitsland. Jeroen begeeft het bijna van de stress. "Ik krijg al zweethanden en koppijn, ik ben zenuwachtig. Wat gaan ze vinden van Duitsland, wat gaan ze vragen? Dat begint allemaal in me op te komen en dan word ik weer gestresseerd en krijg ik koppijn. Ik heb al een pijnstiller moeten nemen."

Bekijk Boer zkt Vrouw - De Wereld rond elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximustv.be. Klik hier om het programma op te nemen. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!