Asia Argento boos op Anthony Bourdain omdat hij haar in de steek liet


"Ik was boos op hem ja, voor het verlaten van mij, mijn kinderen."


De Italiaanse actrice Asia Argento was woedend op haar vriend Anthony Bourdain na zijn schokkende zelfmoord, omdat ze zich in de steek gelaten voelde door de beroemde chef-kok en reispresentator. De geliefde tv-persoonlijkheid stierf in juni in Frankrijk, waar hij afleveringen opnam voor het nieuwe 12e seizoen van zijn CNN show Anthony Bourdain, Parts Unknown, waarop hij en Argento elkaar in 2016 hadden ontmoet. Ze hadden ruim een jaar een romance toen Bourdain op 61-jarige leeftijd stierf en in een Twitter verklaring vrijgegeven na zijn overlijden, onthulde ze was ze "kapot was om het verlies van haar rots."

Nu heeft Argento een gedetailleerde beschrijving van haar eerste reactie op de tragedie in haar eerste interview over de dood van Bourdain. "Ik kon niet spreken, ik kon niet huilen, en toen begon ik te schreeuwen. Ik voelde me in de afgrond," vertelde ze tegen DailyMailTV.

"Ik was boos (op hem), ja, voor het verlaten van mij, mijn kinderen," huilde de 43-jarige. "Maar nu is het vervangen door dit verlies, dit gat, dat door niets kan worden opgevuld".

"De woede hield me in leven, want anders heeft deze wanhoop geen einde," voegde ze eraan toe.

Argento richtte zich ook op geruchten die suggereren dat haar ontrouw de schuld was van het feit dat Bourdain zijn eigen leven nam en erop aandrong dat ze een ongedwongen benadering van hun relatie hadden, omdat ze allebei genoten van zaken met andere mensen.

"Mensen zeggen dat ik hem heb vermoord. Ik begrijp dat de wereld een reden moet vinden. Ik zou ook graag een reden vinden. Mensen moeten denken dat hij zichzelf heeft gedood voor zoiets (haar ontrouw). Hij heeft mij ook bedrogen. Het was geen probleem voor ons", zei Argento.

Weken na het overlijden van Bourdain's, Azië bevond zich in het midden van een nieuwe controverse nadat ze was geopenbaard dat ze had ingestemd met het betalen van voormalige kind actor Jimmy Bennett duizenden dollars te houden seksuele geweldpleging beschuldigingen tegen haar onder wikkels.

Argento, die vorig jaar (17) beschuldigd producent Harvey Weinstein van verkrachting van haar, stond erop dat het idee van Bourdain om af te betalen Bennett na de bewering dat hij werd gegeven alcohol en verleid door de actrice tijdens een hotelkamer ontmoeting in 2013, toen hij net 17 en zij was 37. Ze heeft de beschuldigingen ontkend en beweerde dat ze het echte slachtoffer was.

Cover Media/Novum Nieuws