Will Smith zet poster voor live-action film 'Aladdin' online © BELGA

Acteur Will Smith heeft op zijn Instagram-pagina de poster voor de nieuwe 'Aladdin'-film getoond. "Laat me eruit", viel er te lezen. De live-action film verschijnt eind mei 2019 in de bioscoopzalen.


Disney is druk bezig om al hun klassieke verhalen zoals 'Belle en het beest', 'Jungle Book' en dus ook 'Aladdin' opnieuw te verfilmen. Het was lang wachten op details, maar nu heeft Will Smith, die de rol van Geest op zich neemt, de poster van de langverwachte live-action remake gedeeld. Veel geeft hij echter nog niet weg. Op de affiche is enkel een lamp te zien met de woorden 'choose wisely'. "Ik kan niet wachten tot jullie mij in het blauw zien", schreef Smith er nog bij.

De cast voor de nieuwe 'Aladdin'-film werd al in juli bekendgemaakt tijdens de expo D23. Mena Massoud zal Aladdin spelen en Naomi Scott vertolkt de rol van Jasmine.

Niet alleen de film, maar ook de muziek moet meer bezoekers naar de bioscoop lokken. Benj Pasek en Justin Paul, die de muziek voor 'La La Land' maakten, zullen de film voorzien van nieuwe songs.

Bekijk ook:
De vele talenten van Will Smith