Johnny Depp ook in derde "Fantastic Beasts"-film te zien © BELGA

Binnenkort verschijnt "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" in de filmzalen, waarin we onder meer Johnny Depp zien. De acteur heeft aan de filmwebsite Collider bevestigd dat hij ook in het vervolg van deze film te zien is.


In het interview met Collider spreekt Depp zijn bewondering uit voor auteur J.K. Rowling omdat zij hem zoveel artistieke vrijheid heeft gegeven. "Het feit dat ze me vertelde benieuwd te zijn hoe ik haar personage zou vertolken, was verbazend. Dat raakt me echt. Ik ben meteen in mijn rol gesprongen en heb uiteindelijk goede ideeën gekregen. Grindelwald is een zeer interessant karakter, ik speel hem heel graag. Hij heeft zowel een zachte als manipulatieve kant. Er zijn heel veel mogelijkheden met zijn personage. Ik kijk uit naar het vervolg op deze film, waarvan de productie midden volgend jaar starten", aldus Depp.

"Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", met Johnny Depp in de hoofdrol, verschijnt op 16 november in de Amerikaanse zalen. Er is nog geen datum voor de Belgische filmzalen aangekondigd.